PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2020. július 11. 03:07 szombat, ma Nóra, Lili névnap van


grafika


Videóbázis


Üdvözlök mindenkit!
2007.04.04. 21:02

Üdvözlök mindenkit a megújult php-script.hu oldalon. Már nagyon régóta vártam, hogy végre megnyithassam az oldalt, és most végre eljött ez a pillanat. Számos új funkció is lett az oldalon, és egy teljesen saját készítésű PHP motor működteti az oldalt. A fórum is saját készítésű, így elsőre nehéz lehet használni.


A PHP Scriptek jobban áttekinthetők lettek, és midegyikhez van telepítési útmutató, néhol használati útmutató is. Javascripteknél nincs különösebb változás, mindössze rendezettebb lett. Nos az oldalra felkerültek/felkerülnek tutorialok is. Főként a PHP tutorialokra, és a CSS tutorialokra fogok koncetrálni. Weblapsablonok is rendezettebbek lettek. Linktár rendszerünkbe lehet ajánlani linkeket. Bannercsere rendszerbe is lehet bannert berakni, de egy embernek csak 1 bannerje lehet benn. Ajánlásnál lehet az oldalra anyagokat ajánlani normál felhasználók számára. És van egy új funkció még, a kereső is. Itt keresni lehet az oldalon.
Számos funkciónak a használatba vételéhez regisztrálni kell , melyet baloldali tagoknak menünél lehet elérni. Hamarosan mégtöbb anyag lesz az oldalon!

A hírekhez meg scriptekhez, ill. a tutorialokhoz van lehetőség hozzászólni is.

Remélem mindenkinek tetszik az új oldal! :D


 Szerző: userraczger Hozzászólások(0) Hozzászólások Megosztás az iWiW-en Megosztás az Facebook-on Megosztás a Google Reader-ben Megosztás az Twitter-en 

Listázás:  Idő szerint:
Az oldalról arr Hírek info Üdvözlök mindenkit!

Ebbe a topikba még nem érkezett hozzászólás.

Listázás:  Idő szerint:


© 2006-2020 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat