PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2018. április 23. 13:23 hétfő, ma Béla névnap van


grafika


Videóbázis


Listázás:  Idő szerint:
Webprogramozás arr PHP info Segítség kérés saját oldalhoz
(#2) anti válasza erre: (#1) farkas 2017.02.24. 20:27

anti
anti
Kezdő

Szia

Ha még aktuális a dolog, mindenképp azt javaslom, hogy ismerkedj meg a Wordpress-szel. Egyszerűen telepíthető és rengeteg ingyenes template is található hozzá, de lehet, hogy fizetős template-en is érdemes gondolkodni. A template-k rendszerint élesben is megtekinthetőek mielőtt letöltenéd/megvennéd.
Ha nem teljesen fedi azt, amit elképzeltél, akkor meg bele tudsz nyúlni és át tudod szabni.
Nyilván nem 2 perc alatt tanul bele az ember, de talán jobban megéri, mint nulláról egy saját CMS-t felépíteni.

(#1) farkas 2016.10.18. 13:22

farkas
farkas
Kezdő

Sziasztok

Korábban nézelődtem már a neten sokfele, és használtam ingyenes CMS-t de jelenleg ez a rendszer nem azt adja ami nekem kellene, így megpróbálkoztam magam készíteni egy egyszerübbet, nem tul sok sikerrel, így adot dolgokat keztem el kereseni, visszont én nem tanultam ezt és nem is nagyon konyítok hozzá. Szeretném a segítségeteket kérni ez ügyben.

Amit igazábol szeretnék az játékhoz egy oldal, ahol híreket közölhetek, és közzé tehetem az even-teket.
Amit szeretnék az admin felületen egy-egy rész az adatok felírására és egy-egy külön rész az admin oldalon kiiratásra, egy beállítások rész: oldalanként menyi hír jelenjen meg, mennyi event jelenjen meg, valamint hogy egy vagy két oszlopos legyen a megjelenése. Továbbá érdekelne még az is hogy hogyan lehet megoldani hogy az oldal kezdő lapján a header, footer az fix marad, esetleg oldal panel még ami lehet és fix legyen, a content pedig ugye változó, mert vagy a hírek/event listát nézem vagy ép megvan nyitva az egyik, és úgy szeretném megoldani hogy a fix részeket ne keljen mindig behívni, csak content részt.

Admin oldalt csináltam és kezdőlap szerüséget is.
Ha valakit érdekel ez a dolog akkor írjon és felteszem ide amit eddig kreáltam bár nem nagy dolog és javarészt a netröl van ahoz is segítségem.

Listázás:  Idő szerint:


© 2006-2018 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat