PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2020. július 12. 04:32 vasárnap, ma Izabella névnap van


grafika


Videóbázis


Listázás:  Idő szerint:
Webprogramozás arr PHP info Saját webshop keretrendszer
(#1) habaj 2017.10.13. 08:32

habaj
habaj
Kezdő

Sziasztok!

A rovat amit sikerült kiválasztanom a cikhez talán kicsit túlzó kifejezés lenne, de ehhez áll a legközelebb az az eszköz amiről a véleményeteket szeretném kikérni.

Lehetőségem nyílt idén egy olyan webshopot megalkotni ami automatizáltan gyüjti össze a termékpalettájához tartozó konkurens árajánlatokat, majd ezekből az adatokból kikalkulálja a tulajdonosok elvárásai alapján hogy mi az a legalacsonyabb ár amivel az eddig legalacsonyabb ár és az elvárások közé kerülhet. Ez természetesen csak az árazás része, maga az adatbank xmlekből csv-kből érkezik be hozzánk mielőtt elemzésre kerülne, így telnek meg az adatbázisok végeredményben mostmár több mitn 50ezer termékkel.Rbből fakadóan adódnak a kérdéseim is, a jelenleg hasnzált renszerek rendszerint 10ezer termék magasságában feladják a harcot és inkább pihennek egyet. Az én motorom már kibír most 50ezer terméket vizsont már érezhetőek a kezdetleges túlterheltségei jelek. Ha időtök engedi kérlek nézzetek rá mit tud a site és szórjatok meg tanácsokkal mivel lehet még fejleszteni az adatok kezelésének sebességét, Természetesen ezekből a részletekből amiket megosztottam veletek nem számítok preciz válaszokra, épp elég ha irányba állítotok a többit valszeg megoldom ha tudtok tanácsot adni:)

Addig is hogy megtudjátok nézni miről beszélek, a weboldal címe https://arukhaza.com Ha megvennétek valamit ne állítsátok meg magatok:D.Köszönöm a véleményeket előre is!

hAbaJ

Listázás:  Idő szerint:


© 2006-2020 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat