PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2021. május 8. 17:31 szombat, ma Mihály névnap van


grafika


Videóbázis


Megújult a PHP-Script.hu
2011.04.18. 00:01

orig_watermark.pngTöbb év elhagyatottság után megújult az oldal. Az inaktivitás oka eddig főleg az időhiánynak tudható be. Több mint egy éve fogant meg bennem határozottan a gondolat, hogy meg kellene újítani az oldalt. Sajnos ez lassan ment és egy idő után abbahagytam, viszont az elmúlt egy hónapban úgy jöttek ki a dolgok, hogy sikeresen be tudtam fejezni (kellett szakdolgozathoz téma és ez az oldal lett az).

Sajnos 4 év alatt az oldal tartalma elavult lett eléggé. Tutorialokon és a híreken kívül egyelőre nem is mentettem át semmit az odlalra, szépen lassan át fogom nézni a régi szkripteket és keresek belőlük újabb verziót és ha találok, ami elfogadható minőségű, akkor újra kikerül az oldalra.

A fórumot kénytelen voltam teljesen lenullázni. a régiben nem igazán folytak értelmes és tartalmas eszmecserék, így nem láttam annak értelmét hogy megőrizzem azokat. Szeretném picit növelni ott is a színvonalat, remélem sikerül is.

A weboldalra újra kell regisztrálni, sok fake e-mail címmel rendelkező felhasználó volt, ezek mostantól szűrve lesznek.

Elsőre ennyit, ha minden igaz mostantól már várhatóak lesznek az odlalon a heti frissítések.

A weboldalra továbbra is keresek szerkesztőket, akik értenek valamelyik programozási nyelvhez, és már készítettek is weboldalt. Jelentkezni az Impresszum alatt lévő e-mail címen lehet. Szerző: userraczger Hozzászólások(2) Hozzászólások Megosztás az iWiW-en Megosztás az Facebook-on Megosztás a Google Reader-ben Megosztás az Twitter-en 

Listázás:  Idő szerint:
Az oldalról arr Hírek info Megújult a PHP-Script.hu
(#2) Allinocska 2012.04.23. 20:18

Allinocska
Allinocska
Kezdő

Sok sikert és sok jó php szkriptekep


Alias Juhi
(#1) Menrich Brother 2011.06.17. 14:12

Menrich Brother
Menrich Brother
Kezdő

A régi oldalt nem ismertem, de ez már most tetszik. Igazság szerint régóta keresek egy normális letisztult oldalt, ami nem hemzseg a reklámoktól és a php kóddal foglalkozik. Szerintem erősen maradj ezen a téren a php függvények és egyéb leírások magyarosításával, illetve bemutatásával, hogy a kezdő felhasználóknak is érthető legyen. Remélem minél több hasznos információ lesz az oldalon.

Listázás:  Idő szerint:


© 2006-2021 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat