PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2021. május 8. 19:14 szombat, ma Mihály névnap van


grafika


Videóbázis


Oldaltörténet

Az oldal története több mint 1 évre nyúlik vissza. 2006 Január elején Ének óra előtt jutott eszembe, hogy van a gépemen egy csomó PHP Script és azt fel kéne rakni valamilyen formába az internetre. Hát csináltam neki egy alap design-t meg html oldalt. Raktam fel még mellé Javascripteket is mert akkor még az volt a "menő". Az oldalt 2006 február 6.-án tártam a nyílvánosság elé phpscript.extra.hu címen, mely 2005 február 2.-áig tartott. Így nézett ki:

phpscript1.jpg

Ezután jött az újfajta oldal. Itt már egy kicsit rendezettebb lett az elrendezés, de még ugyanolyan html oldal volt. Itt ár voltak Magyar nyelvű PHP Scriptek és Weblapsablonok is. Ez az oldal 2006 március 4.-éig húzta ki. Képek:


phpscript2.jpgphpscript3.jpg

A következő oldanak már több tartalma volt, és volt benne 1-2 kisebb php is az oldalban, de semmi komyoly, mint például beraktam egy ingyenes szavazógépet. Ezen az oldalon már nagyobb gondoskodást fordítottam a Magyar nyelvű, honosított PHP Scriptekre. Ez az oldal 2006 november 2.-áig húzta ki. Ez az oldal bírta ki a legtovább.

phpscript4.jpg
És most jön az igazi "lehull a lepel" rész. Most egy olyan oldalt mutatok be, amelyet be akartam fejezni, csak aztán nem tetszett meg, és így nem is fejeztem be. A vörös színre sokan panaszkodtak így akartam csinálni egy világosabb, fehér színű oldalt. Itt már lett volna letöltésszámláló is csak mivel nem igazán tudtam jól itt a PHP programnyelvet, ezért feladtam. Természetesen egy képet is mutatok róla:
phpscript5.jpg
Nos tehát a következő oldal a mostani előtti verzió. Itt már egy kicsit több PHP volt benne, és volt már kisebb PHP motor is, és egy egyszerűbb primitívebb admin felület is. Igaz ennek készítésekor úgyszint nem tudtam a PHP nyelvet, tehát nekem az is csoda volt, hogy egy oldalon található egyszerűbb hírküldő scriptet át tudtam alakítani nekem megfelelően. Az oldal elkészítése után kb. 1 hónappal elkezdtem tanulni a PHP nyelvet. Szerencsére elég gyorsan tudtam tanulni és meg is értettem, így elkezdtem csinálni lassacskán ezt az új oldalt, kisebb-nagyobb szünetekkel.
phpscript5

Így jutottam el napjainkig. Remélem mindenkinek tetszik az oldal, mely végre nem sötét színű, hanem világos, világoskék!© 2006-2021 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat