PHP-Script.hu
Kiemelt hirdetés:
2021. május 8. 19:24 szombat, ma Mihály névnap van


grafika


Videóbázis


Szabályzat

Általános szabályzat: Az oldal motorját Rácz Gergely készítette 2011-ben. Mindenfajta másolást a törvény bünteti. ©
Az oldalon megjelenő tartalmak az oldal tartalmát képezik (kivétel ez alól, ahol forrásmegjelölés szerepel). Ezek másolása csak abban az esetben lehetséges, ha a weboldal címét link formájában a másolt helyre elérhetővé teszi.

Oldalhasználati szabályzat: Az oldal használatával automatikusan elfogadod a következő szabályzatot: Az oldalon található képi és szöveges tartalomra fenn tartjuk a © jogot és ezek másolását a forrás megjelölése nélkül a törvény bünteti. Az oldal szerkesztői által fordított PHP Scriptek fordítási jogát is fenntartjuk, és ha a scriptben valahol található Készítő és Fordító szövegét kitörlik azzal úgyszintén megsértik a törvényt. Az oldal jóhírét ne rontsd, mert azt nem nézzük jó szemmel.

A regisztrációs szabályzat: A fenti két szabályzatot elfogadása és szigurú betartása kötelező! Ha ez nem valósul meg, és valahol találok róla írásos bizonyítékot, az kitiltást von maga után. A szabályzat el nem olvasása nem mentesít a felelősség alól. A fórumban nem nézzük jó szemmel a tömeges értelmetlen postolást, mely többszöri figyelmeztetés után kitiltást von maga után. Ezért látható normál felhasználó számára a módosít gomb még 10 percig, mely alatt módosítható a hozzászólás. A fórumban csúnya, trágár beszédnek nincsen helye, ehhez igazítsátok magatokat. Ha bannolás után újra szeretnél felhasználónevet regisztrálni, akkor az Impresszumnál található e-mail címre küldjél egy levelet, és kérd meg szépen az adminisztrátort, hogy oldjon fel, mert a duplaregek törölve lesznek.

Jó böngészést, programozást kívánokmindenkinek!© 2006-2021 PHP-Script.hu, Minden jog fenntartva!
Design: Rácz Gergely, Oldalmotor: Rácz Gergely
Impresszum - Oldaltörténet - Oldalszabályzat